Bli med på ungdomstur til Palestina!

Er du mellom 16 og 27 år, og nysgjerrig på Palestina og det okkuperte Vestbredden? Da bør du bli med på tur til Palestina i sommer!

I år er det 50 år siden staten Israel okkuperte Vestbredden og Gaza. Neste år er det 70 år siden staten Israel ble opprettet og palestinerne ble fordrevet fra sitt hjemland. Tiden er inne for å besøke Palestina! Palestinakomiteen i Norge har flere tiårs erfaring med å arrangere studieturer i samarbeid med lokale turoperatører.

«Å reise til Palestina på ungdomstur anbefales på det sterkeste! Du får en unik mulighet til å oppleve Palestina og Israel med gode guider og godt selskap.»

Åsmund (20), deltaker på Palestinakomiteens ungdomstur sommeren 2016

NÅR: 29.juli – 9.august – 11 dager
Deltakerne blir med på en rundreise til de palestinske byene Hebron, Betlehem, Ramallah, Jeriko, Jerusalem og Jaffa. De møter palestinske ungdommer og deres organisasjoner, deltar på utflukter og i daglig arbeid. Turen koster kr 7.000,-

Med forbehold om valutaendringer inkluderer prisen reise, opphold med frokost og de fleste lunsjer, all transport, norsk og palestinsk guide.

Deltakerne på studieturene tilbys forberedelser før turen og oppfølging etter hjemkomsten, slik at flere vil kunne engasjere seg i solidaritetsarbeidet og formidle videre erfaringer og kunnskap. Turene har med reiseleder fra Palestinakomiteen i tillegg til lokal turoperatør og lokale guider.

Vil du bli med Palestinakomiteen på tur? Ta kontakt med Eldbjørg Holte på e-post eldbjorgholte@gmail.com eller mobil 48212214!

NB: Flere av Palestinakomiteens lokallag (inkludert Bergen, Tromsø og Oslo) tilbyr stipend til medlemmer som blir med på ungdomsturen. Ta kontakt med ditt lokallag for nærmere informasjon. Her finner du oversikt over Palestinakomiteens lokallag.

Last ned program her: Ungdomstur Vestbredden sommer 2017

SE BILDEGALLERI FRA PALESTINAKOMITEENS UNGDOMSTUR SOMMEREN 2016. 

Publisert: 3. mai 2017