Studieturer til Palestina

Studieturer til Palestina 2018

Støtter du palestinerne og er imot Israels okkupasjon og apartheidpolitikk? Bli med på solidaritets- og studietur og møt palestinere og deres organisasjoner – du vil komme tilbake med en ny og dypere forståelse av hva som kan virke som en håpløs og fastlåst «konflikt». Palestinakomiteen har mer enn 30 års erfaring med å arrangere turer i samarbeid med lokale turoperatører og kunnskapsrike guider og foredragsholdere.
BLI MED i 2018 – VIS SOLIDARITET, LÆR, OPPLEV OG FORSTÅ!
3.– 11.mars – 9 dager: Vestbredden/okkupert Palestina
Rundreise til de historiske byene Jerusalem, Bethlehem, Hebron, Ramallah, Jeriko med Jordandalen og Dødehavet. Dagstur til Jaffa. Pris: ca kr 16 000,-
Enkeltromtillegg kr 2000,-
Last ned program: Palestinatur mars 2018
4.-13. August – 10 dager: Ungdomstur (16-27 år)
Vestbredden/okkupert Palestina: Rundreise til de palestinske byene Hebron, Betlehem, Ramallah, Jeriko, Jerusalem, dagstur til Jaffa. Møte med palestinsk ungdom og deres organisasjoner, delta på utflukter og i daglig arbeid.Pris: ca kr 10 000 kr,- (ikke enkeltrom).
Program kommer.
13. – 21.oktober – 9 dager (program kommer):Vestbredden/okkupert Palestina
Rundreise til de historiske byene Jerusalem, Bethlehem, Hebron, Ramallah, Jeriko med Jordandalen og Dødehavet. Dagstur til Jaffa. Pris: ca kr 16 000,-
Enkeltromtillegg kr 2000,-
Historisk Nakba-tur – november (dato og program kommer)
I 2018 er det 70 siden Nakba, katastrofen da flertallet av det palestinske folket ble fordrevet og staten Israel ble opprettet. I november planlegges en rundreise i ’48 Palestina/Israel til byer og områder der det bor palestinere (Jaffa, Haifa, Acca, Nazaret/Galilea. Ca kr 17 000. Prisen inkluderer flyreise og hotell, norsk reiseleder, halvpensjon, lokal transport og guiding. Enkeltromtillegg kr 3 000,-
  • Ungdommer mellom 16 og 27 år kan søke Palestinakomiteen om stipend til alle studieturene. Alternativt kan man søke om stipend fra Palestinakomiteens regionalgruppe.
  • Deltakerne på studieturene tilbys forberedelser før turen og oppfølging etter hjemkomsten, slik at flere vil kunne engasjere seg i solidaritetsarbeidet og formidle videre erfaringer og kunnskap.
  • Turene fylles raskt opp, så vær tidlig ute med påmelding hvis du vil reise!
  • Turene har med reiseleder fra Palestinakomiteen i tillegg til lokal turoperatør og lokale guider
Mer informasjon om stipendsøknad og påmelding: Eldbjørg Holte eldbjorgholte@gmail.com, mobil 48212214.
Tekn.arr. Al Quds Reiser A/S (medlem av Reisegarantifondet).
LES OGSÅ: Reisebrev fra Israel og 48-området
LES OGSÅ: Tre hverdager på Vestbredden

STUDIETURER FOR FAGORGANISERTE

Faglig Utvalg i Palestinakomiteen arrangere turer rettet inn mot ulike deler av fagbevegelsen. Les mer her.

Det planlegges en tur til våren. Følg med på nettsidene for mer informasjon.

Faglig Utvalg bestreber seg på å holde moderate priser på turene; blant annet dekker innsamlede midler utgiftene til reiseleder. For mer informasjon, kontakt Kjersti Nordby fra Faglig Utvalg på e-post kjer-n@online.no , eller mobil 99579818.