Landdagen markert i Hønefoss

Den Palestinsk Norske Foreningen (DPNF) markerte Landdagen i Hønefoss med et stort arrangement i Bysalen Amfi lørdag den 31. mars.

Omtrent 200 gjester, palestinere og palestinavenner, deltok på arrangementet som hadde et flott program med et variert innhold.

Leder av Den Palestinsk Norske Foreningen (DPNF) Jamil Khalayli holdt en innledning hvor han la vekt på det gode samarbeidet mellom foreningen og de mange palestinaaktivistene på Ringerike.

Fra venstre æresmedlem Erland Raastad, ambassadør Yasser Alnajjar og æresmedlem Sverre Johnsrud.

Khalayli delte så ut æresmedlemskapsdiplom i Den Palestinsk Norske Forening (DPNF) til de to sentrale Palkomaktivistene Erland Raastad og Sverre Johnsrud. Einar Zwaig og Per Gøsta Lind skulle også fått diplomet men var forhindret fra å møte.

Programmet forøvrig inneholdt mange innslag med sang, dans og diktopplesning fra de mange palestinske kulturskattene. Også ungdommen fikk sin dose med underholdning. Hiphop-gruppen ”Back to the basics” lagde ordentlig liv i salen og rockemusikk ble det av et flerkulturelt rockeband.

Også den palestinske ambassadøren i Norge, Yasser Alnajjar, holdt en tale under arrangementet som arrangøren Den Palestinsk Norske Foreningen (DPNF) må si seg meget godt fornøyd med.