Kirkeuka for fred i Palestina og Israel 20. – 27. september med tema: MUREN

MurenKirkenes Verdensråd arrangerer i tiden 20. – 27. september Kirkeuka; en markeringen for solidaritet og aksjoner for rettferdig fred i Palestina og Israel.

Program for Kirkeuka for fred i Palestina og Israel 2015 er klart!

Nå er Kirkeuka for fred i Palestina og Israel rett rundt hjørnet! Årets fredsuke har tema «Muren», og vil markeres flere steder i verden fra 20.-27. september 2015. Hør hva en palestinsk kristen og en israelsk menneskerettighetsforkjemper sier om konsekvensene av muren i en rykende fersk 3 minutters film laget til årets fredsuke HER. Vær med å dele denne filmen videre på e-post og på Facebook for å skape blest om fredsuka og skape samtale om konsekvensene av muren. Det finnes også en lengre versjon av filmen på ca 10 min, samt engelsk utgave – se HER.

I Norge står lokale arrangører for alt fra filmvisning til gudstjenestemarkeringer til historier fra deltakere i Kirkenes Verdensråds ledsagerprogram. Det blir aktiviteter flere steder i landet – fra Svalbard til Stavanger, fra Trondheim til Årsnes. Sammen ønsker vi å spre kunnskap og engasjement, samt be for fred, verdighet og like rettigheter for alle mennesker som lever i Palestina og Israel.

Den norske kirkes nord/sør-informasjon (www.kui.no)