Landsmøte i Palestinakomiteen i Norge 19.-20.september

Vel møtt til det 33. landsmøtet i Palestinakomiteen i Norge, som finner sted 19.-20. september på Ingeniørenes Hus, Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo. 

Landsmøtet behandler prinsipielle saker vedrørende organisasjonen, som vedtekter, prinsipprogram og arbeidsprogram. Øvrige organisatoriske saker og aktuelle politiske saker står også på dagsorden.

Klikk her for å lese forslag til dagsorden

Alle medlemmer kan fremme saker for landsmøtet, enten via lokallaget eller landsstyret. Sakene må være landsstyret ved AU i hende to måneder før avholdelse av landsmøtet. Alle medlemmer får oversendt saksbilag ved forespørsel.

På grunn av den pågående koronapandemien, er vi nødt til å ha et tak på antall betalende medlemmer som gjester landsmøtet.
Medlemmer som ønsker å være tilstede under deler av landsmøtet må betale en sum på 110 kr for å delta (inkluderer kaffe/te). Andre priser gjelder for de som ønsker å være tilstede under hele landsmøtet. Det er situasjonen med koronapandemien som gjør at ekstrakostnader påløper ved dette landsmøtet.
Send en e-post til post@palestinakomiteen.no dersom du er medlem og ønsker å delta som observatør. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Forslag til kandidater til landsstyret mailes til Jonas Iversen, leder av valgkomiteen, på  jonas.s.ivers@gmail.com

Med vennlig hilsen

Arbeidsutvalget i Palestinakomiteen i Norge