Landsmøte i Palestinakomiteen i Norge 19.-20.september

Vel møtt til det 33. landsmøtet i Palestinakomiteen i Norge, som finner sted 19.-20. september på Ingeniørenes Hus, Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo. 

Landsmøtet behandler prinsipielle saker vedrørende organisasjonen, som vedtekter, prinsipprogram og arbeidsprogram. Øvrige organisatoriske saker og aktuelle politiske saker står også på dagsorden.

Klikk her for å lese forslag til dagsorden

Alle medlemmer kan fremme saker for landsmøtet, enten via lokallaget eller landsstyret. Sakene må være landsstyret ved AU i hende to måneder før avholdelse av landsmøtet. Alle medlemmer får oversendt saksbilag ved forespørsel.

På grunn av den pågående koronapandemien, er vi nødt til å ha et tak på antall betalende medlemmer som gjester landsmøtet. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Medlemmer som ønsker å overvære  landsmøtet, må betale en sum for deltakelsen. Kostnadene varier etter hvor mange timer man ønsker å være tilstede, om man skal ha lunsj osv. Det er situasjonen med koronapandemien som gjør at ekstrakostnader påløper ved dette landsmøtet.
Send en e-post til post@palestinakomiteen.no dersom du vil melde deg på, eller bare ønsker mer informasjon.

Forslag til kandidater til landsstyret mailes til Jonas Iversen, leder av valgkomiteen, på  jonas.s.ivers@gmail.com

Med vennlig hilsen

Arbeidsutvalget i Palestinakomiteen i Norge