Ship to Gaza Oslo/Akershus: Åpent aktivitetsmøte 24. april kl 1800 på Palestinahuset

Hei alle aktivister og støttespillere!

Det blir et åpent aktivitetsmøte, tirsdag 24.04 kl. 18:00, Palestinahuset.

Som dere vet har ship to gaza planer om en ny aksjon i løpet av 2012. Les mer her: http://shiptogaza.no/ . Vi er en en gruppe som har jobba med å bygge opp, promotere og rekrutere til STGN (Ship to Gaza Norge) i litt over ett år. Vi har hatt en rekke arrangementer (demonstrasjoner, aktivistmøter, seminarer o.l.) og vi ønsker å fortsette med slik aktivitet fremover.

Det vi i første omgang ønsker å fokusere på er innsamling av penger og distribusjon av informasjon om den kommende aksjonen. Det er mange som kjenner til organisasjonen og vi har mange støttespillere, men det er slik at aksjonsformen vi satser på i år er forskjellig fra foregående år. Kort fortalt innebærer det at vår nyinnkjøpte båt «Estelle», skal starte sin ferd mot Gaza fra Skandinavia. Dette er et veldig spennende prosjekt som vi gleder oss til å ta del i, men for at det skal bli så vellykka som mulig trenger vi deres støtte.

Vi ber om at alle som er interesserte i denne aksjonen, kommer på dette møtet slik at vi sammen kan planlegge aktivitetene fremover. Vennligst gi tilbakemelding på om dere kommer eller ikke, slik at vi vet hvor mange vi kan regne med til e-postadresse: SHip to Gaza Oslo-Akershus oa@shiptogaza.no.

Aktivistisk hilsen,

Nikos Tavridis-Hansen
Ship to Gaza Oslo/Akershus