Siste nytt fra Palestina med Peter M. Johansen

Litteraturhuset, torsdag 22.oktober kl 1900

FULLT! Meld deg på venteliste under, eller følg arrangementet digitalt hjemmefra.

***

Velkommen til åpent møte om situasjonen i Palestina!

2020 har vært et turbulent år for palestinerne. Nyhetsbildet har blitt preget av Benjamin Netanyahus trusler om annektering og diverse «fredsinitiativ» i regi av Donald Trump. Israel tviholder på den uutholdelige blokaden av Gaza, og de ulovlige bosettingene øker stadig i omfang. På toppen av det hele har det palestinske sivilsamfunnet blitt hardt rammet av pandemien, samtidig som den israelske okkupasjonen har gått inn i sitt 53. år. Hvordan ser egentlig palestinernes fremtidsutsikter ut i 2020?

Peter M. Johansen er mangeårig utenriksjournalist i Klassekampen, og kommer til Litteraturhuset for å oppsummere situasjonen. Hvor går veien videre?

Møtet vil også streames via en lenke som postes her samme dag.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, og vil foregå i Berner-kjelleren på Litteraturhuset. På grunn av covid-19 er det begrenset med plasser, og vi ber derfor om påmelding.

Arrangementet skjer i tråd med Oslo kommunes smittevernsråd. Vi tilrettelegger for å holde god avstand i publikum, og oppfordrer alle til å praktisere god håndhygiene. Følg arrangementet hjemmefra dersom du opplever symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene.

Kom, lytt og engasjer deg!

***

NB: Plassene er nå fylt opp! Sett deg på venteliste her:

https://docs.google.com/forms/d/1IphgF87aRVFCi3yb2qbIw_jjcospTnf7ScsB7PYZccc/viewform?ts=5f7b8cb3&edit_requested=true

Vi setter stor pris på om du gir oss beskjed hvis du må melde avbud, slik at noen andre kan få plassen din.

oslo@palestinakomiteen.no