Solidaritetsfestivalen Visit Vestbredden

Velkommen til ny utgave av fjorårets suksess med en «kulturell okkupasjon av Akerselvas vestbredde»!
Solidaritetsfestivalen Visit Vestbredden tar igjen over området fra Eventyrbrua til Hausmania med feiring av palestinsk kultur. Det blir palestinsk musikk, dans, mat, film, kunstutstilling og aktiviteter for barn som ansiktsmaling, plakatverksted og drageflyvning. Også i år vil det være mulig å delta på festivalen en hel dag uten å måtte betale en krone.

Nytt i år er blant annet at vi kan friste med store headlinere (TBA), blant annet fra Palestina, som spiller for oss på Melahuset på kvelden, fremtrer på teaterforestilling på Grusomhetens teater og drar i gang mer dans på klubbkvelden på Hausmania. Følg med på detaljert program som oppdateres her og på nettsiden — www.visitvestbredden.no
Sjekk også eventet på Facebook.

—————————————————————
Program
12:00 – 15:30 på Vestbredden
Utendørs scene med musikk, dans og appeller, matboder, salg av palestinske produkter, stands, drageflyvning og andre aktiviteter for alle aldre. I bakgården til Hausmania er det servering av palestinsk mat og ulike aktiviteter som plakatverksted og ansiktsmaling.
16:30 – 17:30 foran Stortinget
Markering foran Stortinget med appeller og kulturinnslag med påfølgende demonstrasjonstog gjennom Torggata tilbake til festivalområdet. Program for markeringen kommer snart.
17:30 – 19:00 på Vestbredden
Festivalprogrammet fortsetter på Vestbredden med musikk, mat og stands
19:00 – 21:00 på Grusomhetens Teater
Teaterforestilling med palestinske og norske utøvere
19:00 – sent på Melahuset
Konserter på Melahuset med headlinere blant annet fra Palestina
22:00 – sent på Hausmania
Klubbkveld med palestinsk tema og undergrunnsmusikk

VELKOMMEN!