Støtt Palestinakomiteens arbeid!

Palestinakomiteen i Norge er en uavhengig og landsomfattende solidaritetsorganisasjon som arbeider for å spre kunnskap om situasjonen i Palestina og for å påvirke den norske opinionen. Vi driver praktisk solidaritetsarbeid ved å sende solidaritetsarbeider til Libanon og til Palestina og ved å følge palestinernes oppfordring om sanksjoner mot Israel (BDS). Arbeidet vårt er i all hovedsak basert på medlemskontingent og gaver fra enkeltpersoner og organisasjoner.

DU kan gjøre en forskjell ved å støtte Palestinakomiteens arbeid slik:

 • Bli medlem.  Medlemskontingenten er vårt økonomiske fundament, men enda viktigere er den politiske tyngden mange medlemmer gir oss. Les mer om kontingentsatser og medlemskap her: www.palestinakomiteen.no/medlem
 • Gi et bidrag – stort eller lite – vipps til #644099 (velg «gave») eller betal inn på Palestinakomiteens kontonummer 0530.28.03112.    
  Merk betalingen med «gave».
 • Palestinakomiteen har i mange år sendt solidaritetsarbeidere til Palestina og til flyktningleirer i Libanon. Innsamlingsaksjonen Palestina Solidaritet går direkte til disse prosjektene, i tillegg til at noen av midlene brukes til prosjekter i Norge som fremmer solidaritet med det palestinske folket. Vi setter stor pris på enkeltbeløp, pengegaver og bevilgninger fra personer og organisasjoner. Kontonummeret til Palestina Solidaritet er 0532 55 41263.
  Bidrag til Palestina Solidaritet er fradragsberettiget etter satser som regjeringen har satt. Fra og med inntektsåret 2022 er gavefradraget på 25.000 kr i året. 
 • Du kan også bli fast bidragsyter til Palestina Solidaritet ved å ta i bruk avtalegiro. Faste bidragsytere gir forutsigbarhet for prosjektenes økonomi.  Som frivillig organisasjon er det viktig for oss å være effektive og bruke begrensede ressurser best mulig. Avtalegiro sparer oss for mye arbeid.  Automatisk trekk er synlig i din nettbank, og du kan stoppe trekket når du vil. Tegn avtalegiro her!  Fyll ut skjemaet og du er med på å støtte solidaritetsarbeidet vårt. Du får fradrag for bidrag opptil 50.000 kr i året.
  Dersom du velger å signere med Bank-ID trenger du ikke sende inn noe skjema.
  Inngåelse av avtalegiro er også mulig uten Bank-ID: Skriv ut skjemaet du får opp, signer dette og send det til Palestinakomiteen i Norge, Frivillighetshuset, Kolstadgata 1, 0652 Oslo.

 TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE! FRITT PALESTINA!