Unik sjanse for deg mellom 16 og 27: Bli med oss til Palestina i sommer!

Er du mellom 16 og 27 år, og fortsatt usikker på hva du skal gjøre i sommerferien? Palestinakomiteen kan nå tilby sterkt redusert pris på vår ungdomstur til Vestbredden 4. til 13. august. Ingenting gir deg bedre innsikt i Palestina-saken enn å reise ned og se situasjonen med egne øyne. Grip sjansen – meld deg på tur i dag!

Stephan Lyngved (27) og Eirik Iversen (28) skal være reiseledere på årets ungdomstur til Vestbredden.
– Vi har et innholdsrikt program på ti dager, som inkluderer to arbeidsdager sammen med palestinske bønder. Vi skal besøke historiske severdigheter, og se konfliktens kjerneområder. Dette blir en unik mulighet til å forstå konflikten på nært hold, sier Stephan Lyngved, som gleder seg til å vise turdeltakerne Palestina.

På denne turen, som altså er for deg mellom 16 og 27 år, blir deltakerne med på en rundreise til de palestinske byene Hebron, Betlehem, Ramallah, Jeriko, Jerusalem og Jaffa. De møter palestinske ungdommer og deres organisasjoner, deltar på utflukter og i daglig arbeid.

Turen koster kun kr 7000,- I tillegg kan du som er mellom 16 og 27 år søke om stipend, og slik få ned prisen på turen ytterligere. Ring Eldbjørg Holte på 48212214 for mer informasjon og påmelding eller send en e-post til eldbjorgholte@gmail.com. Få plasser igjen!

Prisen inkluderer reise, opphold med frokost og de fleste lunsjer, all transport, norske og palestinske guider.

Palestinakomiteen i Norge har flere tiårs erfaring med å arrangere studieturer i samarbeid med lokale turoperatører. Har du ikke mulighet til å reise i sommer, men lyst til å dra til Palestina på et annet tidspunkt? Vi arrangerer flere turer til høsten!  Les alt om studieturene våre her!

Klippedomen i Jerusalem. Foto: Synne Dahl

Publisert: 5. juli 2018