Velkommen til ny nettside!

Vi er stolte over å presentere den nye nettsiden til Palestinakomiteen i Norge, og vi ønsker gamle og nye lesere velkommen. Her finner du nyheter fra Palestina, nytt om Palestinakomiteens aktiviteter og vår politikk. Du kan følge bloggen til en av våre solidaritetsarbeidere som er i Libanon eller på Vestbredden, få med deg hvordan det gikk da ditt lokallag hadde boikottaksjon, eller lese siste svaret fra Jonas Gahr Støre om hvordan Norge reagerer når Israel arresterer palestinske parlamentarikere eller fotballspillere, uten tiltale.

Vi ønsker å formidle informasjon om det som skjer på bakken i Palestina og i Israel, men som ikke blir tatt opp i nyhetene. Hvis du vil Vi har 100 % fornoyd garanti og i dag kan du spille de beste spilleautomat ene og kasinospillene hos oss. være med til Palestina, møte folkene og lære mer om landet sin historie og politikk kan du melde deg på en av våre studieturer. Vi vil også så langt det er mulig, holde våre lesere oppdatert om aktuelle saker.

Vil du engasjere deg lokalt? Finn ditt lokallag på kartet og ta kontakt. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte Palestinakomiteen sitt arbeid? Meld deg inn som medlem i dag.

Vis solidaritet- støtt arbeidet for et FRITT PALESTINA!

Vennlig hilsen
Palestinakomiteen i Norge

Line Khateeb
Leder

Publisert: 29. februar 2012