Åpent møte med Omar Barghouti i Oslo

Omar Barghouti

Palestinakomiteen i Norge og Fellesutvalget for Palestina inviterer til åpent møte med den palestinske menneskerettighetsaktivisten Omar Barghouti.

Omar Barghouti (f. 1964) er en av grunnleggerne av den palestinske kampanjen for akademisk og kulturell boikott av Israel (PACBI) og BDS Movement (Boycott, Devestment and Sanctions). Til tross for at Barghouti har bodd i Israel i snart 23 år, ble han i mai 2016 nektet retten til å reise utenfor landet. Som en av pionerene innen den voksende bevegelsen for å sanksjonere Israel for deres mange brudd på folkeretten, har Barghouti reist verden rundt som talsperson for palestinernes rettigheter. Gleden er derfor stor over denne muligheten til å møte en sterkt og tydelig stemme for det palestinske folk.

Les mer om Omar Barghouti her

Møtet blir todelt: Første del av møtet avvikles fra kl 17.00 – kl 1900 og er åpent for alle. Her vil Omar Barghouti innlede om hvordan kampen for palestinernes rettigheter ser ut fra bakken og hvordan vår innsats internasjonalt kan bidra til å styrke det palestinske folks kamp for frihet og rettigheter. Det blir også tid til spørsmål og diskusjon.

Sted og tid: Onsdag 15. februar kl 17.00 i 7. etasje på Frivillighetshuset på Tøyen, Oslo

Andre del av møtet går fra kl 19.30 – kl 21.00, og er en workshop for dem som er engasjert i konkret BDS-arbeid. Program for BDS-workshopen kommer.

Påmelding innen 12. februar via denne linken. 

Velkommen!

Omar Barghouti gjester menneskrettighetsfestivalen Human Rights Human Wrongs 2017

Festivaldatoene er 14.-19. februar, og festivalprogrammet består av et rikt og mangfoldig filmprogram, en rekke debatter og seminarer, teater og performance, spennende internasjonale gjester m.m.

Hele programmet finnes på hwhr.no. Kontaktperson for festivalen er Ketil Magnussen (ketil@dokumentarkino.no / tlf 95 18 51 09)