Bli medlem!

Vil du bli med å støtte arbeidet for palestinernes frihet og rettferdighet? 

KAMPANJE: UT MARS MÅNED KOSTER DET BARE 200 KR Å BLI MEDLEM AV PALESTINAKOMITEEN!

Du kan enkelt gjøre innmeldingen i Vipps: Logg inn og velg «kjøp og betal». Søk opp #111340 Palestinakomiteen i Norge, velg «Kampanje  – marsmedlem» og følg instruksjonene. VIPPS, så er du medlem!

Du kan også melde deg inn ved å betale med bankkort:
Klikk her for innmelding med bankkort.

Hvorfor bli medlem av Palestinakomiteen? 

Som medlem av Palestinakomiteen støtter du vårt arbeid med å  påvirke den norske opinionen og informere politikerne om palestinernes situasjon.

Jo flere medlemmer vi er, jo bedre blir vi hørt! 

Som medlem støtter du også også våre solidaritetsarbeidere i Palestina og palestinske flyktningeleirer i Libanon. Vi driver praktisk solidaritetsarbeid ved å følge palestinernes oppfordring om sanksjoner mot Israel, og vi sender solidaritetsarbeidere  til Libanon og til Palestina. Les mer om oss her. Vi har lokallag i alle de store byene og i flere tettsteder. Finn ditt lokallag her, og bidra i arbeidet!

Medlemskontingenten er vårt viktigste økonomiske fundament, men enda viktigere er den politiske tyngden mange medlemmer gir oss. DU TELLER!  BLI MEDLEM!

Du melder deg inn slik:

1. Innmelding via SMS: Du kan melde deg inn ved å sende en SMS til 2434 med teksten: PALKOM M kontingentsats.

2. Fyll ut skjemaet til høyre og send inn. Du vil etter kort tid motta velkomstpakke og giro for  kontingentbetaling. 

Eller:

3. Betal kontingenten med AVTALEGIRO
Som en frivillig organisasjon er det viktig for oss å være effektive og bruke begrensede ressurser best mulig. Avtalegiro sparer oss for mye arbeid. Det gjør det også lettere for deg å fornye medlemskapet. Automatisk trekk er synlig i din (nett)bank, og du kan stoppe trekket når du vil. Vi oppfordrer deg derfor til å betale kontingenten via avtalegiro.
Tegn Avtale her! Du vil etter kort tid motta en velkomstpakke.

MEDLEMSKONTINGENT

  • Ordinært medlemskap: kr 500 i året.
  • Skoleelever, studenter, arbeidsledige, pensjonister: kr 250 i året.
  • Ungdom (fram til fylte 19 år): kr 100 i året.
  • Familiemedlemskap: Kr 500 for hovedmedlem, påfølgende 200 for hvert ekstra familiemedlem i samme husstand (fra 1. januar 2015)
  • Frivillig kontingentsats over 500 kroner (må fylles ut av medlemmet selv)

Meld deg inn her:

Skriv epost en gang til *
For å kunne sende deg relevant informasjon som nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer, vil Palestinakomiteen i Norge lagre dine persondata. Dette inkluderer ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi vil ikke bruke dine persondata til andre formål, og vil beskytte dataene mot uautorisert tilgang og bruk. Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst ved å sende en epost til post@palestinakomiteen.no
Les mer om personvern her.