Bli medlem!

Vil du bli med å støtte arbeidet for palestinernes frihet og rettferdighet? Meld deg inn i Palestinakomiteen!

Hvorfor bli medlem av Palestinakomiteen? 

Som medlem av Palestinakomiteen støtter du vårt arbeid med å påvirke den norske opinionen og informere politikerne om palestinernes situasjon.

Jo flere medlemmer vi er, jo bedre blir vi hørt! 

Som medlem støtter du også også våre solidaritetsarbeidere i Palestina og palestinske flyktningeleirer i Libanon. Vi driver praktisk solidaritetsarbeid ved å følge palestinernes oppfordring om sanksjoner mot Israel, og vi sender solidaritetsarbeidere  til Libanon og til Palestina. Les mer om oss her. Vi har lokallag i alle de store byene og i flere tettsteder. Finn ditt lokallag her, og bidra i arbeidet!

Medlemskontingenten er vårt viktigste økonomiske fundament, men enda viktigere er den politiske tyngden mange medlemmer gir oss. DU TELLER!  BLI MEDLEM!

Du melder deg inn slik:

1. Du kan enkelt gjøre innmeldingen i Vipps
Logg inn og velg «kjøp og betal». Søk opp #111340 Palestinakomiteen i Norge og følg instruksjonene. VIPPS, så er du medlem!

2. Fyll ut skjemaet til høyre og send inn
Du vil etter kort tid motta velkomstpakke og giro for  kontingentbetaling.

3. Betal kontingenten med AVTALEGIRO
Som en frivillig organisasjon er det viktig for oss å være effektive og bruke begrensede ressurser best mulig. Avtalegiro sparer oss for mye arbeid. Det gjør det også lettere for deg å fornye medlemskapet. Automatisk trekk er synlig i din (nett)bank, og du kan stoppe trekket når du vil. Vi oppfordrer deg derfor til å betale kontingenten via avtalegiro.
Tegn Avtale her! Du vil etter kort tid motta en velkomstpakke.

MEDLEMSKONTINGENT

  • Ordinært medlemskap: kr 500 i året.
  • Skoleelever, studenter, arbeidsledige, pensjonister: kr 250 i året.
  • Ungdom (fram til fylte 19 år): kr 100 i året.
  • Familiemedlemskap: Kr 500 for hovedmedlem, påfølgende 200 for hvert ekstra familiemedlem i samme husstand (fra 1. januar 2015)
  • Frivillig kontingentsats over 500 kroner (må fylles ut av medlemmet selv)

Meld deg inn her:

Skriv epost en gang til *
For å kunne sende deg relevant informasjon som nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer, vil Palestinakomiteen i Norge lagre dine persondata. Dette inkluderer ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi vil ikke bruke dine persondata til andre formål, og vil beskytte dataene mot uautorisert tilgang og bruk. Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst ved å sende en epost til post@palestinakomiteen.no
Les mer om personvern her.