Meld deg på «Ungdomskonferansen BDS – Hvordan kan du bidra i kampen for et fritt Palestina», 23. – 25. oktober i Oslo!

ESkjermbilde 2015-09-18 kl. 15.56.50r du mellom 15 og 27 år, og interessert i solidaritetsarbeid? I Palestina? Ønsker du å arbeide mot okkupasjonen, men vet ikke helt hvordan? Har du lyst til å treffe andre engasjerte ungdommer? 

Da bør du melde deg på Ungdomskonferansen BDS – hvordan kan du bidra i kampen for et fritt Palestina, som går av stabelen i Oslo 23. – 25.oktober!

I år feirer vi 10-årsdagen for BDS Movement (Boycott, Deinvestment og Sanctions) som ble stiftet av 170 sivile palestinske organisasjoner i 2005. Den internasjonale boikottbevegelsen kan se tilbake på mange seirer, men det er langt fram til et fritt Palestina.

Deltakerne vil få en ABC-innføring i Palestina med vekt på BDS, lære hva man kan gjøre av solidaritetsarbeid her hjemme og hvordan man gjennomfører effektive boikottaksjoner.

Det vil også bli skrivekurs og politiske innledninger fra blant andre palestinske Riya Hassan, som er europeisk koordinator for BDS Movement, Kathrine Jensen, leder i Palestinakomiteen, Erik Skare, Infofada, Ine Geitung fra Solidaritetsungdommen, Finn Erik Thoresen, styreleder i Norsk Folkehjelp og mangeårig virke i fagbevegelsen.

Vi inviterer ungdommer fra solidaritetsbevegelsen/fagbevegelsen, politiske ungdomspartier, religiøse/livssynsorganisasjoner med flere– det vil si alle som ønsker å jobbe med Palestinasolidaritet!

Frist for påmelding og betaling av deltakeravgift er 10.oktober
Du melder deg på ved å sende epost til: sekretariat@palestinakomiteen.no innen 10. oktober. Deltakeravgiften er på 100 kroner, og dekker både mat, opphold og alt som skjer på konferansen. Det er bindende påmelding, og kr 100 innbetales til Palestinakomiteens kontonummer 0530.28.03112 innen 10. oktober.

Når du melder deg på, trenger vi fullstendig navn, adresse og kontaktinformasjon, alder og eventuelt hvilken organisasjon du representerer.

Reiseutgifter. Søknad om reisestipend
Reiseutgiftene dekkes av den enkelte deltaker, men har du lang/dyr reise, oppfordrer vi deg til å søke lokallaget ditt/organisasjonen din om å få dekket disse. NB! Deltakere kan også søke Palestinakomiteen om reisestipend. Send søknad til Palestinakomiteen på epost: sekretariat@palestinakomiteen.no der du begrunner søknaden din. Vi dekker billigst mulige reisemåte som betyr at du må bestille tidlig slik at du oppnår best mulig pris.

Oppmøte
Oppmøtet er senest klokken 17.00 på Oslo S. Herifra drar vi til Tonsenhagen videregående skole hvor konferansen vil foregå. Har du ikke mulighet til å møte opp på Oslo S til klokken 17.00, vil du få nærmere informasjon om reisevei.

For eventuelle spørsmål ta kontakt på epost: sekretariat@palestinakomiteen.no eller tlf 95 96 98 74.

Se også http://palestinakomiteen.no/11919/