Jerusalem brenner! Støtt det palestinske folket. Bli med på en digital markering.

Jerusalem brenner! Det blir arrangert digitale markeringer over hele landet tirsdag 11. mai kl 17.00. Du kan også være med her!

I morges inntok israelske styrker Tempelhøyden og palestinere i hele byen blir møtt med arrestasjoner, tåregass, gummikuler og lydgranater. Ambulansene kommer ikke til og om noen timer skal ekstreme sionister gå gjennom Gamlebyen med israelske flagg, beskyttet av den israelske hæren.

Jerusalem er ulovlig annektert av Israel, de vet at de provoserer ved å sende væpnede stryker mot folk som ber under Ramadan og ved å kaste folk ut av hjemmene sine. De kommer ikke til å stoppe av seg selv, men må møte press og sanksjoner som svar på den manglende respekten for internasjonal lov og menneskeverd. Nå må den norske regjeringen handle!

Vis din støtte til det palestinske folket med å lage en liten markering der du bor. Samle venner eller familie og lag din plakat med teksten: Jerusalem brenner! Sanksjoner Israel NÅ!

Legg bildene ut på Instagram, Twitter, Facebook osv. og bruk hashtaggene #savesheikhjarrah #jerusalembrenner. Send gjerne kopi av bildene her eller besøk arrangementet her.

Publisert: 10. mai 2021