26. jan. i Kongsberg: Bråk mot bomber

Fredag 26. januar i Kongsberg
Vi bråker utenfor Kongsberg Gruppen fra kl. 14-16
Bli med til Kongsberg for å bråke mot bomber!
Ta med deg trommer, rytmeegg, fløyter eller gryter. Alt funker, bare det lager lyd. Vi drar til Kongsberg fredag 26. januar for å bråke mot Kongsberg Gruppens krigsprofitt og medskyldighet i folkemordet på Gaza.
Norske våpenselskaper og regjeringen klamrer seg til våpeneksportforbudet til Israel for å benekte at norske våpen brukes på Gaza. Samtidig profiterer den norske staten grovt på å selge våpen til amerikanske leverandører til det israelske militæret. Mens Norge profilerer seg som en fredsnasjon, brukes Kongsberg-produserte deler i alle de israelske F-35-jagerflyene som nå slipper bomber over Gaza.
Praktisk info:
Det blir organisert en buss fra Oslo, kl 12:00. Påmeldingslenke og mer info kommer (følg med på Facebook-sidene). Bussen har begrensa plass, så det er førsteperson til mølla.
For å dekke busskostnader ber vi om et bidrag på mellom 150 og 200 kroner, eller det du har råd til. Om du ikke har mulighet til å bli med på demo, er det veldig velkomment med en donasjon til Palestinakomiteen i Oslo likevel! Vipps #72483
Ellers kan man reise med tog (12:09) eller egen bil. Det er 30 minutter å gå fra togstasjonen.
Vi bråker utenfor Kongsberg Gruppen fra kl. 14-16, før vi går i samla flokk mot sentrum og avslutter med appeller der. Nærmere info om oppmøtested og rute kommer.
Ta med: Varme klær. Noe å bråke med. Flagg. Ørepropper. Varm drikke/niste.
Arrangør: Palestinakomiteen i Oslo og Palestinakomiteen Ringerike
Ønsker din organisasjon å tilslutte seg? Send mail til ingridfabiola@proton.me
Tilslutninger:
Rødt Kongsberg
Sosialistisk Ungdom