Bli med og spleise på en ambulanse til Gaza

av Kristin Foss, på vegne av Ship to Gaza

Vi skulle vært på vei mot Gaza nå, med livsnødvendig utstyr og fremfor alt, for å bryte blokaden – for den skal brytes! Men, vi er fortsatt landfaste og må derfor finne andre måter å nå Gaza på.

Freedom Flotila Coalition som Ship to Gaza Norway er del av, har i år valgt å gå til innkjøp av en fullt utstyrt ambulanse i stedet. En av 20 ambulanser som i dag forberedes i Egypt.

I mai bombet Israel flere sykehus og klinikker. De bombet hovedveien til Al Shifa sykehus og israelske bomber myrdet to prominente leger. Med et allerede umenneskelig press på helsevesenet i Gaza sier det seg selv at de trenger en solidarisk håndsrekning. Dermed blir det en ambulanse.

Vi trenger deres drahjelp. Vi har allerede lovet å bidra med 50 000 kroner. Klarer vi mer enn det så ære være dere. Om det er litt til overs i feriekassen, så setter vi veldig pris på om dere blir med å spleise på en ambulanse. Pengene går uavkortet til kjøpet. Vær så snill og del. Tusen tusen takk til alle som er med og bidrar. Ønsker alle en god sommer!

Her kan du bidra

Publisert: 9. juli 2021