Bli med oss til Palestina i september!

Opplev Palestina og se det vakre landet sammen med oss. Hør hvordan okkupasjonen og bosettingspolitikken påvirker den palestinske befolkningen. Møt vanlige folk, og spesielt dem som rammes mest, samt palestinske og israelske organisasjoner som arbeider for en rettferdig og fredelig løsning. Turen kombinerer historiske og religiøse severdigheter med innsyn i dagliglivet og den folkerettslige situasjonen på den okkuperte Vestbredden. 

Når: 9.-17.september

Pris: ca. kr 24 000*. Tillegg for enkeltrom ca. kr 3000. Ny påmeldingsfrist 1. august!

Turleder Kjell Stephansen.

Vi bor i Øst-Jerusalem og Betlehem og drar på dagsturer til Ramallah, Hebron samt Israel. Vandring i Gamlebyen i Jerusalem med historiske og religiøse severdigheter samt besøk i en flyktningleir hører også med. Turen inkluderer endel gåing. To av deltakerne på tilsvarende studietur i april 2019 skrev om turen  i Fritt Palestina 1 2019 (fra side 18). Kjell Stephansen er turleder. Han har vært mye på Vestbredden og kjenner forholdene godt.

Sikkerhet: Vi følger situasjonen nøye og retter oss etter offisielle norske reiseråd, dvs. at vi ikke drar til steder som UD fraråder.

Kontakt oss
studietur@palestinakomiteen.no for påmeldingsskjema og ytterligere informasjon.
*Prisen inkluderer innkvartering i dobbeltrom (tillegg for enkeltrom) fly fra og til Gardermoen, all transport i området, overnatting, frokost, lunsj eller middag, samt norsk turleder, lokal guide og inngangspenger. Prisen oppgis som ca. fordi valutakursene svinger.
Pengestøtte: De som (allerede) er medlemmer i Palestinakomiteen og under 30 år, kan søke om inntil 50 % dekning av påmeldingsavgiften, mens andre medlemmer kan søke om inntil 20 % dekning. Søkere bes om å rette søknaden til sitt lokallag i Palestinakomiteen. For ytterligere støtte kan det søkes til Palestinakomiteen sentralt på post@palestinakomiteen.no For oversikt over lokallagene, klikk her
Publisert: 1. juni 2023