Bli med oss til Libanon i oktober!

La dette bli høsten du opplever Libanon, et fantastisk vakkert land med en rik og spennende historie!

På turen, som går av stabelen 14.-23.oktober, vil du blant annet få oppleve dette:

– Beirut med sin vakre arkitektur, museum, flyktningleire og rester etter krigen. Møte palestinske, politiske grupper og flyktningeleiren Shatila.
– Besøke den palestinske flyktningleiren Rashedieh i sør Libanon. Se Tyr med sin gamle Hippodrom. Besøke Beaufortborgen, militærmuseet i Mleita, byen Saida sør for Beirut.
– Bekaadalen, som har huset så mange syriske flyktninger de siste årene. I Bekadalen besøker vi den vakre byen Baalbek, som er kjent for sine enorme, romerske tempelruiner. Vi legger også inn et besøk på en av vinfarmene som ligger i dette området for å smake på de gode Ksaravinene.
– Besøk til Byblos, en gammel bysantinsk by nord for Beirut, og de fantastiske dryppsteinsgrottene Jeita, som er noen av de flotteste i verden.

Turleder er Øyvind Sagedal, tidligere leder av Palestinakomiteen som har bodd mange år i Libanon.

Pris for turen er kr 16000 (mindre prisjusteringer kan forekomme pga. svingende valutakurs). Prisen inkluderer innkvartering i dobbeltrom (tillegg for enkeltrom) fly fra og til Gardermoen, all transport i området, overnatting, frokost, lunsj eller middag, samt norsk turleder og lokal guide.

Kontakt Eldbjørg Holte studietur@palestinakomiteen.no tlf: 48212214,  for påmeldingsskjema og ytterligere informasjon. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Klikk her for å lese mer om alle Palestinakomiteens studieturer til Midtøsten

Publisert: 2. august 2022