7. des.: Julesamling med Palkom i Oslo

Torsdag 7. desember, kl. 18:00
Melahuset
Mariboes gate 8, Oslo

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer igjen til Julesamling på Melahuset, hvor det blir meze fra Mela Café, panelsamtale, musikk, quiz og denne gangen også tombola, med mulighet for å stikke av med kule premier.

OBS! Til denne kvelden ber vi om påmelding. Finn påmeldingslenke lengre ned.

Program med ca, tidspunkt (oppdateres):
18:00: Oud spilles mens gjestene finner seg en plass
18:15: Palestinakomiteen i Oslo hilser velkommen og presenterer kveldens program
18:30: Panelsamtale om solidaritetsbevegelsen for Palestina, hvordan den har sett ut den siste tiden, hvor den er på vei og hva vi kan gjøre (panel TBA)
1915: Mat serveres
2000: Quiz
2030: Tombola
2100: Avslutning, før DJ spiller utover kvelden, med dørene åpnet for alle

Det har vært en ekstra spesiell tid de siste månedene, og vi ser frem til å samles denne kvelden, og gi en takk for engasjementet.

Den siste tiden har Palkom Oslo arrangert en lang rekke demonstrasjoner og arrangementer, og bidratt økonomisk til andres gode initiativ knyttet til situasjonen i Palestina. Dette koster penger, og for å kunne fortsette med dette, er vi avhengig av økonomisk støtte. Derfor har vi valgt i år å selge billetter til dette arrangementet, som også har utgifter. Vi vet samtidig at det er trange tider for mange, og derfor ber vi om at et valgfritt beløp fra kr 100 vippses #72483 (Palestinakomiteen i Oslo). Billetten dekker inngang, mat og et lodd til tombolaen. Det vil bli mulig å kjøpe flere lodd under arrangementet. Alle inntekter går til Palestinakomiteen i Oslo sitt arbeid.

For påmelding, fyll ut dette skjemaet:
https://forms.gle/L6b2G9jxPGj5YSB5A

Hjertelig velkommen, fra Palestinakomiteen i Oslo