Salam Salong: Pinkwashing

Salam Salong: Pinkwashing 
Når: Mandag 21.juni kl 18-20
Hvor: Bananaz, Grønlandsleiret 47, Oslo

NB: Stedet tar max 20 gjester. Salams medlemmer har førsterett på plassene.
Arrangementet blir strømmet.

Lenke til arrangementet til på Facebook

Pinkwashing er brukt i Israel som en imperialistisk metode for å fremme sitt image som progressiv sammenlignet med Palestina. Hvordan utnyttes homokampen i Israelsk selvforståelse? Hvordan kan vi bekjempe homonasjonalismen?

Med: Line Khateeb (Palestinakomiteen), Yonatan Shapira (tidligere israelsk flyvåpenpilot), Fady Khoury (doktorgradskandidat ved Harvard Law School, menneskerettighetsadvokat ved Adalah, Juridisk senter for arabiske og minoritetsrettigheter i Israel), Siri Eisner (Skribent og aktivist. Forfatter av Notes for a Bisexual Revolution)

OM ARRANGEMENTET

Salam Salong er en 10 dager lang feiring av kjærligheten i forbindelse med årets Pride feiring i Oslo (18. – 27. juni).
Et rom for mangfold og aksept, politiske samtaler, performancer og kreative utløp. Programmeringen og arbeidet er gjort av aktører fra Salam og Bananaz.

Stedet skal være et åpent hang-out sted hvor alle er velkommen. Vi ønsker å skape en lavterskel arena hvor vi synliggjør mangfoldet av kjønn og seksualitet på tvers av ulike kulturer. Vi har sofa langs alle veggene, og serverer kaffe, te, meze, frukt, med mer.
Hvordan er homokampen okkupert av Israel? Hvem er skeivt nok til å søke asyl i Vesten? Hvordan oppleves stereotypier av svart skeivhet i dag? Er samtidskunst egentlig inkluderende for alle identiteter? Kan vi stole på hvite feminister? I løpet av et ti dagers program, forsøker vi å svare på disse spørsmålene. Vi vil omfavne kompleksiteten og paradoksene i tematikken, og vi ønsker å skape et trygt miljø for vårt mangfoldige community.
 Salam Salong arrangeres parallelt med kunstprogrammet HVIS DU ELSKER MEG som finner sted på ulike steder i Gamlebyen: Grønland Kirke, Oslo Prosjektrom, Tøyen Kirke, Gamlebyen Sport & Fritid, Galleri 31B og i offentlig rom.
Salam Salong er støttet av Bananaz, Salam, Antirasistisk Senter, Montebello Kulturhus og vår fantastiske publikum!
Pressekontakt:
post@salamnorge.no
Adresse:
Bananaz, Grønlandsleiret 47, Oslo
️‍️‍⚧️